Bine ati venit    |    Redactie    |    Editoriale    |    Reportaje    |    Fotografii    |    Filme    |    Contact
traduceri Iasi
realizare site web
cursuri contabilitate Bucuresti - pahar carton
tavane extensibile
cabinet kinetoterapie Bucuresti realizare site web
usi de garaj Calarasi
montaj tapet
body-uri din bumbac
cazare eforie nord beton amprentat
beton amprentat
contabilitate pentru firme Bucuresti
videochat constanta
cabina foto bucuresti
all night escort amsterdam
pompe de caldura
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi
automatizari porti Bucuresti
laminina

De Dragobete, spectacol caritabil în comuna Unirea: Uniți pentru Iuliana Țigănuș, uniți pentru două vieți!

Data: 27 februarie 2019 | 181 Vizualizari | Categorie: Evenimente

Duminică, 24 februarie, cu ocazia Dragobetelui, în comuna Unirea din județul Brăila s-a desfășurat un deosebit eveniment cultural- Uniți de Dragobete! pentru strângerea de fonduri într-un caz umanitar ce o va ajuta pe doamna Iuliana Țigănuș să se vindece și să trăiască alături de fetița sa. În cadrul acestui spectacol caritabil s-a strâns suma de 5.000 de lei, sumă ce o va ajuta pe Iuliana care a plecat pe 25 februarie în Turcia la spitalul Medipol Mega University Hospital pentru primele ședințe de chimioterapie și alte analize amănunțite.

La spectacol au participat: primarul comunei Unirea, Ion Ungureanu, vice-primarul Sica Dărjan, preotul Mihai Popa de la parohia Valea Cânepii și preotul Ștefan Vasile de la parohia Unirea. Au urcat pe scenă pentru a bucura publicul ce a umplut frumoasa sală a Caminului Cultural: Ansamblul Grâușorul Osmănean din comuna Unirea – instruit de Jenică și Lenuța Puia și solistele Nicoleta Ghelase și Maria Marinescu. Ansamblul Nicolae Bălan Bucioagă din Valea Cânepii instruit de Viorica Mocanu și coregraful Gheorghe Mihalache, solista Diana Nuțu și vedeta Tudorița Voineag. Unul dintre cele mai frumoase momente ale spectacolului a fost acela al jocului tradițional numit Dragobetele. Jurnalista Gabriela Popa a prezentat întreg spectacolul, iar acest eveniment va fi oglindit și în revista InfoZone al cărei director este.
CITITI INTREG ARTICOLUL AICI: https://romaniamereuabsenta.blogspot.com/2019/02/spectacol-caritabil-de-dragobete-in.htmlMesaj pentru cititorii website-ului SatulRomanesc.Ro

Administratorul websiteului isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care au un caracter obscen, jignitor ori aduc atingere onoarei si demnitatii persoanei. Publicatia SateRomanesti.RO nu isi asuma raspunderea pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


.
Copyright © 2018 by SATEROMANESTI.RO. Toate drepturile sunt rezervate. Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web