Bine ati venit    |    Redactie    |    Editoriale    |    Reportaje    |    Fotografii    |    Filme    |    Contact
traduceri Iasi
realizare site web
cursuri contabilitate Bucuresti - pahar carton
tavane extensibile
cabinet kinetoterapie Bucuresti realizare site web
usi de garaj Calarasi
montaj tapet
body-uri din bumbac
cazare eforie nord beton amprentat
beton amprentat
contabilitate pentru firme Bucuresti
videochat constanta
cabina foto bucuresti
all night escort amsterdam
pompe de caldura
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi
automatizari porti Bucuresti
laminina

Si editia a II-a a Festivalului Branzei de Gulianca a fost una de mare anvergura si important succes

Data: 17 februarie 2019 | 75 Vizualizari | Categorie: Branduri

Festivalul Branzei de Gulianca, modul cel mai frumos si curat de a transforma in brand national un produs 100% brailean.
Primaria comunei Salcia Tudor din judetul Braila, Asociatiile Crescatorilor de Ovine din comuna Salcia Tudor- locatia Gulianca, Scoala Gimnaziala de la Salcia Tudor, Ansamblurile folclorice ,,Tudorencele” si ,,Mugurii tudorencelor” impreuna cu Revista regionala de informare rurala Infozone, au fost organizatorii celei de a II-a editii a Festivalului Branzei de Gulianca. Festivalul s-a desfasurat in zilele de sambata 14 mai si duminica 15 mai a.c. in satul Gulianca, comuna Salcia Tudor din judetul Braila.
Aceasta a II-a editie a inceput sambata, 14 mai 2016, la ora 9.00 cu un seminar tematic in incinta Căminului Cultural din Gulianca. Dupa acest prim moment a urmat o scurta vizită la o stână şi la o fermă din apropierea locului de desfasurare a manifestarilor folclorice. citeste intreg articolul aici: https://romaniamereuabsenta.blogspot.com/2016/06/si-editia-ii-a-festivalului-branzei-de.htmlMesaj pentru cititorii website-ului SatulRomanesc.Ro

Administratorul websiteului isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care au un caracter obscen, jignitor ori aduc atingere onoarei si demnitatii persoanei. Publicatia SateRomanesti.RO nu isi asuma raspunderea pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


.
Copyright © 2018 by SATEROMANESTI.RO. Toate drepturile sunt rezervate. Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web