Bine ati venit    |    Redactie    |    Editoriale    |    Reportaje    |    Fotografii    |    Filme    |    Contact
traduceri Iasi
realizare site web
cursuri contabilitate Bucuresti - pahar carton
tavane extensibile
cabinet kinetoterapie Bucuresti realizare site web
usi de garaj Calarasi
montaj tapet
body-uri din bumbac
cazare eforie nord beton amprentat
beton amprentat
contabilitate pentru firme Bucuresti
videochat constanta
cabina foto bucuresti
all night escort amsterdam
pompe de caldura
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi
automatizari porti Bucuresti
laminina

PUBLICITATE

Posted: octombrie 9, 2018 / Comentariile sunt închise pentru PUBLICITATE

Infiintata in acest an, studioul floral Ava Flower, a adus multe bucurii si suprize noilor clienti. Cu o gama larga de nuante, culori, aranjamente si flori, va fericim cu minunatele colectii ale fiecarui anotimp. Administratorul florariei, Aurora Otelea, certificata in creearea acestor aranjamente, a fost dedicata in permanenta in cautarea noului, clasicului, minimalismului si a cadrului de poveste. Doar un strop de idee poate fi transformat in realitate. Floraria se afla la intersectia dintre Str.Scolilor cu Bulevardul Independentei din orasul Braila, orasul lui Nica Petre. Iar daca sunteti incantati, o puteti contacta pe dna Aurora la telefonul 0751772773

 

Director General
Gabriela Popa – redactie@sateromanesti.ro

 

Comenzi de plasare

Vor fi luate in consideratie numai comenzile transmise in scris. Schimbarile sau anularile trebuiesc anuntate de asemenea in scris. Orice comanda va avea la baza un contract scris si semnat de ambele parti.

 

Publicarea anunturilor

Clientul este responsabil de continutul anunturilor si va fi raspunzator fata de toate reclamatiile aduse editorului. Editorul isi rezerva dreptul de a refuza publicarea anunturilor, de a anula anunturile curente sau de a cere schimbarea lor. Numarul de coloane, stilul de tiparire si marimea reclamei trebuie sa fie diferite fata de cele utilizate pentru editarea Publicatiei. Nu se va folosi logo-ul publicatiei si caracterele de tiparire ale acesteia. Toate anunturile vor fi identificate prin inserarea de titluri speciale: anunt, P, publireportaj, etc.

 

Pozitionarea anunturilor – advertorialelor

Pot fi cerute anumite pozitionari, aprobarea lor fiind la latitudinea editorului. Exceptie fac pozitionarile speciale, taxate ca atare

 

Amanarile

Editorul isi rezerva dreptul de a amana inserarea unui anunt din motive tehnice, chiar si fara consultarea prealabila a clientului.

 

Facturarea anunturilor – advertorialelor

Facturarea anunturilor se va face in ziua urmatoare zilei de aparitie si va avea la baza suprafetele si tarifele inscrise in oferta ( Ratecard )

 

Termene de plata

Termenul de plata este de 3 zile de la data primirii facturii iar plata se efectueaza prin O.P. (ordin de plata). Atunci cand sumele facturate trebuie sa fie obtinute prin intermediul Justitiei, toate intelegerile referitoare la reduceri si comisioane vor inceta.

 

Schimbarea preturilor sau a taxelor

„SATE ROMANESTI” isi rezerva dreptul de a schimba preturile sau taxele. Asemenea schimbari vor intra in vigoare imediat, chiar si in cazul comenzilor curente, cu notificarea prealabila a clientului. Preturile indicate pe confirmarile comenzilor vor fi garantate.

 

Reduceri

Reducerile anuale sau pentru inserari frecvente se negociaza de la caz la caz.

 

 

Comments are closed.


.
Copyright © 2018 by SATEROMANESTI.RO. Toate drepturile sunt rezervate. Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web