Bine ati venit    |    Redactie    |    Editoriale    |    Reportaje    |    Fotografii    |    Filme    |    Contact
traduceri Iasi
realizare site web
cursuri contabilitate Bucuresti - pahar carton
tavane extensibile
cabinet kinetoterapie Bucuresti realizare site web
usi de garaj Calarasi
montaj tapet
body-uri din bumbac
cazare eforie nord beton amprentat
beton amprentat
contabilitate pentru firme Bucuresti
videochat constanta
cabina foto bucuresti
all night escort amsterdam
pompe de caldura
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi
automatizari porti Bucuresti
laminina

Primari premiați de Asociația Comunelor din România

Data: 20 februarie 2019 | 81 Vizualizari | Categorie: Evenimente

SONY DSC

În perioada 17-20 februarie a avut loc la ucurești, cea de-a XXII-a sesiune ordinară a Adunării generale a Asociației Comunelor din România. La lucrările conferințelor cu tema „Spațiul rural românesc, spațiu rural european” au luat parte sute de primari din întreaga țară , din Republica Moldova, membri ai Guvernului (inclusiv premierul Viorica Dăncilă), precum și delegați din partea asociațiilor de municipalități cu care ACoR a dezvoltat relații de colaborare.
Ca în fiecare an, la acest eveniment, sunt premiați primarii ”longevivi” în funcție: ”primar de 7 stele”, ”primar de 6 stele”, ”primar de 5 stele”, ”primar de 4 stele”, ”primar de 3 stele”.
De asemenea, în semn de recunoștință au fost acordate și trofee, ordine și diplome de excelență primarii de comune care s-au implicat în derularea activităților cultural-educative, sportive, sociale, literare sau publicistice.
Iată și câștigătorii: Cititi intreg articolul aici: https://romaniamereuabsenta.blogspot.com/2019/02/primari-premiati-de-asociatia-comunelor.htmlMesaj pentru cititorii website-ului SatulRomanesc.Ro

Administratorul websiteului isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care au un caracter obscen, jignitor ori aduc atingere onoarei si demnitatii persoanei. Publicatia SateRomanesti.RO nu isi asuma raspunderea pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


.
Copyright © 2018 by SATEROMANESTI.RO. Toate drepturile sunt rezervate. Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web